Wij zijn Prefense

Met de juiste inzet van kennis en mensen maken wij iedere situatie veilig. Onze beveiligers zijn echte gastheren- en vrouwen, die bij dreigende of onveilige situaties adequaat handelen.

Over ons

Veiligheid is voor Prefense een vanzelfsprekendheid. Met de juiste inzet van kennis en mensen maken wij iedere situatie veilig; zichtbaar of onzichtbaar. Wij vinden het belangrijk dat de klant er blindelings op kan vertrouwen dat hij, zijn omgeving en spullen in veilige handen zijn. Zodat hij onbezorgd kan focussen op andere zaken.

Meer dan beveiliging

Gastvrijheid en veiligheid vullen elkaar perfect aan. De beveiligers van Prefense zijn daarom altijd vriendelijk en gastvrij. Ze creëren een prettige klantbeleving en handelen adequaat bij dreigende of onveilige situaties. Het zijn gastheren- en vrouwen die een stapje extra zetten. Zichtbaar en betrokken, maar niet opzichtig.

Prefense Veiligheidsoplossingen
Beveiligers

Werkwijze

Prefense levert altijd maatwerk. De juiste veiligheidsoplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Een beveiliger in de zorg heeft bijvoorbeeld andere kwaliteiten nodig dan een beveiliger in de industrie.

Om tot de juiste oplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar de specifieke vraag van de klant. Op basis van het gesprek maken we een deskundige risicoanalyse. Samen met de klant maken we een profielschets, zo zijn we er zeker van dat we de juiste mensen op de juiste plek zetten.

Ad hoc, flexibele of structurele samenwerkingen zijn allemaal mogelijk. Gaan we een samenwerking aan dan kunt u ervan uitgaan dat de opdracht met veel zorgvuldigheid wordt voorbereid en uitgevoerd.

Onze mensen

Onze mensen zijn gediplomeerde, gespecialiseerde en ervaren beveiligers, goed bewust van hun eigen gedrag en met verstand van veiligheidsrisico’s. Het Prefense team is flexibel, toegewijd en gastvrij. Het zijn gastheren en -vrouwen met het bewustzijn en de alertheid van een beveiliger.

De beveiligers krijgen een uitgebreide training en staan onder continue coaching van een ervaren managementteam. Daardoor zijn ze multi-inzetbaar en kunnen ze in onveilige situaties snel en daadkrachtig optreden. Hoewel ieder zijn eigen kwaliteit en specialisme heeft, zijn alle beveiligers toegankelijk en professioneel. Klanten kunnen er op vertrouwen dat informatie bij Prefense veilig is.

Prefense Beveiliging
Gastheren-gastvrouwen

24 uur per dag bereikbaar

Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort en is de communicatie helder en open. 24 uur per dag zijn we bereikbaar voor vragen van de klant. Onze medewerkers werken hard en doen er alles aan om voor u een veilige situatie te creëren.

 Zoekt u een beveiliger met speciale diploma’s of certificaten?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89