Industrie

Onze industriebeveiligers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving

Hoe wij helpen

In de industrie is het belangrijk dat het productieproces niet wordt verstoord. Onderbrekingen door onveilige situaties kan de continuïteit in gevaar brengen. Met als gevolg logistieke problemen en financiële of imago schade.

Industrie beveiliging

Industrie beveiligers

De industriebeveiligers van Prefense zijn voorzien van alle relevante diploma’s en certificaten. Ze waarborgen de veiligheid in de logistiek, petrochemie en havens. Ze zijn getraind op het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen en gevaarlijke situaties.

Brandwachten beschikken over uitgebreide kennis van brandpreventie- en bestrijding en zijn gewend om op locaties te werken waar gevaarlijke stoffen worden verwerkt.  Mobiele surveillanten doen controlerondes en zijn snel ter plaatse als het alarm af gaat. Gespecialiseerde veiligheidsdeskundigen maken risicoanalyses van verschillende situaties.

 Zoekt u een beveiliger voor de industrie?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89

Havenbeveiligers

De havens zijn een belangrijk onderdeel van de Nederlandse economie. De terreinen zijn groot, met veel logistiek en personeel. Havens hebben dan ook te maken met strenge wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. De beveiliging van havens is inmiddels net zo streng als die van luchthavens.

Onze havenbeveiligers
Prefense havenbeveiligers zijn specifiek opgeleid voor de beveiliging van havens. Ze zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben kennis van de zogeheten AEO-veiligheidsnormen.

Een veiligheidsdeskundige bepaalt aan de hand van een uitgebreide risicoanalyse hoe uw havenbedrijf aan alle veiligheidsnormen kan voldoen. Met gespecialiseerde beveiligers, brandwachten, techniek en mobiele surveillanten zijn wij in staat het gehele haventerrein compleet beveiligen.

Havenbeveiliging
Logistiek beveiling

Logistiek

Bedrijven in de logistieke sector liggen vaak op afgelegen terreinen, werken met tijdelijke krachten en krijgen te maken met veel uitgaand en binnenkomend verkeer en personeel. Het transport van goederen en personen moet daarom veilig en gestroomlijnd verlopen.

Onze logistiek beveiligers
Prefense logistiek beveiligers zijn specifiek opgeleid voor het beveiligen van bedrijven en transport in de logistieke sector. Ze zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben kennis van de zogeheten AEO-veiligheidsnormen.

Een veiligheidsdeskundige bepaalt aan de hand van een uitgebreide risicoanalyse hoe uw bedrijf aan alle veiligheidsnormen kan voldoen. Met gespecialiseerde beveiligers, brandwachten, techniek en mobiele surveillanten zijn wij in staat uw complete gebouw of terrein te beveiligen.

Petrochemie

Bedrijven in de petrochemie krijgen te maken met complexe productieprocessen. Ze werken met (brand)gevaarlijke stoffen in aangepaste omgevingen. Goede beveiliging is in de petrochemische sector cruciaal. Want een verstoring van het productieproces kost tijd, geld en kan gevaarlijke situaties opleveren.

Onze petrochemie beveiligers
Prefense petrochemie beveiligers zijn specifiek opgeleid voor de beveiliging van bedrijven in de petrochemische sector. Ze zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en VCA-gecertificeerd.

Een veiligheidsdeskundige bepaalt aan de hand van een uitgebreide risicoanalyse hoe uw bedrijf aan alle veiligheidsnormen kan voldoen. Met gespecialiseerde beveiligers, brandwachten, techniek en mobiele surveillanten zijn wij in staat uw complete gebouw of terrein te beveiligen.

Brandwachten

 Zoekt u een beveiliger voor de industrie?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89