Brandwachten

Goede kennis van brandpreventie en minimaliseren van brandgevaar

Hoe wij helpen

Om de brandrisico’s te minimaliseren is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen. Waar moet u bij brandpreventie op letten en welke regels zijn van toepassing?

Een goede brandwacht heeft antwoord op deze vragen en is op de hoogte van alle veiligheidseisen. Hij is onmisbaar voor bedrijven die zich met brandgevaarlijke werkzaamheden bezig houden, maar ook goed inzetbaar als preventie bij bijvoorbeeld het wegvallen van een brandmeldcentrale.

Brandwachten

Ervaren, deskundige brandwachten

De brandwachten van Prefense zijn voorzien van alle relevante certificaten en diploma’s. Zij weten precies hoe ze brandgevaar kunnen minimaliseren. Ze beschikken over uitgebreide kennis van brandpreventie- en bestrijding. Prefense brandwachten zijn gewend om op locaties te werken waar gevaarlijke stoffen worden verwerkt.  Ze houden toezicht, fungeren als centralist bij regionale of gemeentelijke brandweerkorpsen en houden brandgevaarlijke situaties onder controle.

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar uw specifieke vraag. Samen maken we een profielschets van de brandwacht.

Zoekt u een deskundige brandwacht?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89