Beveiligers

Voor iedere situatie of sector hebben wij gediplomeerde en gespecialiseerde beveiligers

Hoe wij helpen

Zoekt u een beveiliger met speciale diploma’s of certificaten? Onze mensen zijn gediplomeerde, gespecialiseerde en ervaren beveiligers, goed bewust van hun eigen gedrag en met verstand van veiligheidsrisico’s. Het Prefense team is flexibel, toegewijd en gastvrij. Het zijn gastheren en -vrouwen met het bewustzijn en de alertheid van een beveiliger.

De beveiligers krijgen een uitgebreide training en staan onder continue coaching van een ervaren managementteam. Daardoor zijn ze multi-inzetbaar en kunnen ze in onveilige situaties snel en daadkrachtig optreden. Hoewel ieder zijn eigen kwaliteit en specialisme heeft, zijn alle beveiligers toegankelijk en professioneel. Of het nou gaat om de zorg, bouw of overheid. Voor iedere situatie hebben wij gediplomeerde, gespecialiseerde en gastvrije beveiligers.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiligers

De zorgbeveiligers van Prefense kennen de praktijk door en door. De beveiligers zijn breed inzetbaar, communicatief vaardig en weten hoe ze met lastige, vaak emotionele situaties kunnen omgaan. Ze zijn getraind om daadkrachtig te reageren op ongebruikelijk (psychiatrisch) gedrag, bijvoorbeeld beïnvloedt door medicijn- of drugsgebruik.

Prefense beveiligers houden nauwlettend in de gaten wie er binnenkomt, draaien receptiediensten, beantwoorden vragen van bezoekers en lopen controles bij alarmmeldingen. Het zijn ervaren zorgbegeleiders die ziektebeelden herkennen en medewerkers ondersteunen waar nodig. Ze zien er bijvoorbeeld op toe dat patiënten hun medicatie nemen of doen ‘s ochtends een werkronde.

 Zoekt u een beveiliger met speciale diploma’s of certificaten?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89

Handhavers en toezichthouders

In winkelcentra, woonwijken of overheidsgebouwen moeten burgers en ambtenaren zich vanzelfsprekend veilig voelen. Prefense handhavers, toezichthouders en beveiligers zijn behulpzaam en waarborgen de veiligheid in de openbare ruimte en overheidsgebouwen. Daarnaast werken we veel met Buitengewoon Opsporingsambtenaren. BOA’s kunnen dankzij hun specifieke kennis en officiële opsporingsbevoegdheden vaak gerichter optreden dan de politie.

Industrie beveiliging

Industriebeveiligers

In de industrie is het belangrijk dat het productieproces niet wordt verstoord. Onderbrekingen door onveilige situaties kan de continuïteit in gevaar brengen. Met als gevolg logistieke problemen, financiële of imago schade. De industriebeveiligers van Prefense zijn voorzien van alle relevante diploma’s en certificaten. Ze waarborgen de veiligheid in de logistiek, petrochemie en havens. Ze zijn getraind op het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen en gevaarlijke situaties.

Brandwachten beschikken over uitgebreide kennis van brandpreventie- en bestrijding en zijn gewend om op locaties te werken waar gevaarlijke stoffen worden verwerkt. Mobiele surveillanten doen controlerondes en zijn snel ter plaatse als het alarm af gaat. Gespecialiseerde veiligheidsdeskundigen maken risicoanalyses van verschillende situaties.

OV-beveiligers

Prefense beveiligers houden het openbaar vervoer veilig. Ze kunnen worden ingezet op stations of in voertuigen. Ze zijn gastvrij, altijd vriendelijk en schieten reizigers en personeel te hulp als het nodig is. In onveilige situaties treden ze adequaat op. Daarnaast hebben de OV-beveiligers uitgebreide kennis van observatie- en alarmsystemen.

 Zoekt u een beveiliger met speciale diploma’s of certificaten?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89