Alarmopvolging

Het waarborgen en vergroten van de veiligheid

Hoe wij helpen

De mobiele surveillance van Prefense opent en sluit het bedrijfspand, doet aan alarmopvolging en waarborgt en vergroot de veiligheid.

Met een goede alarminstallatie, prima hang- en sluitwerk of een gedegen hekwerk heeft u uw bedrijf of woning optimaal beveiligd. Toch heeft u niet altijd de volledige controle over de veiligheid van het pand. Laten de medewerkers het bedrijf aan het einde van de dag wel veilig achter? En wat te doen als het alarm afgaat? De mobiele surveillance van Prefense neemt deze zorgen uit handen.

Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat op uw adres het alarm af, dan krijgen wij een waarschuwing en gaan we er meteen naartoe. Vinden we na een externe en interne controle geen bijzonderheden, dan schakelen we het alarm weer in en sluiten we het pand af. Zo wordt u niet onnodig weggeroepen voor valse alarmmeldingen.

Het kan voorkomen dat er wél iets aan de hand is. In dat geval nemen wij direct contact op met de aangewezen contactpersoon en schakelen wij de hulpdiensten in. Na iedere alarmafhandeling ontvangt u een rapport.

Mobiele suirveillance

De mobiele surveillanten van Prefense openen en sluiten het bedrijfspand, zo bent u niet afhankelijk van één van de medewerkers.

Om de werkdag zorgeloos en zonder vertraging te beginnen opent een surveillant ‘s ochtends het pand; hij schakelt het alarm uit en doet de lichten aan. ’s Avonds sluit hij het pand na een controleronde en activeert hij het alarmsysteem. In het tijdstip zijn we redelijk flexibel. Werkt personeel bijvoorbeeld over, dan sluit de surveillant op een later tijdstip af. Onze mobiele surveillanten nemen ook pakketjes buiten werktijden aan.

De mobiele surveillanten bewaken de veiligheid. Vinden er calamiteiten plaats, dan schakelen we direct de hulpdiensten in. Alles om uw veiligheidsgevoel te waarborgen en vergroten.

Mobiele-surveillance

Wilt u het pand optimaal beveiligen?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89