Gastheren en gastvrouwen

Een vriendelijk welkom en het vergroten van het veiligheidsgevoel

Hoe wij helpen

De gastvrouwen en gastheren van Prefense geven bezoekers een warm, veilig en vriendelijk welkom. Ze houden de deur voor u open en doen meer dan u van een gastvouw / gastheer zou verwachten.

Het zijn gastheren en gastvrouwen met de alertheid en het bewustzijn van een beveiligingsmedewerker. In onveilige en dreigende situaties reageren ze snel en daadkrachtig. Ze vergroten en waarborgen het veiligheidsgevoel.

Gastheren-gastvrouwen

De gastheren en -vrouwen ontzorgen de klant

Naast het standaard gastheerschap, nemen ze ondersteunende werkzaamheden voor hun rekening en zijn ze de vraagbaak voor bezoekers . Zo kunt u uw organisatie zo efficiënt mogelijk bljven inrichten.

Veiligheidsoplossing

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we eerst met u het gesprek aan en luisteren we goed naar uw specifieke vraag. Samen maken we de profielschets van de medewerkers, u bent en blijft betrokken in de werving & selectie van “Uw Hospitality Team”. Zo weten we zeker dat we de juiste medewerk(st)er op de juiste plek inzetten.

 Zoekt u een gastheer of gastvrouw?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89