Bedrijven

Alerte gastheren- en vrouwen die bezoekers een vriendelijke welkom geven

Hoe wij helpen

Als ondernemer wilt u de bezoekers van uw pand,  kantoor of winkel een gevoel van veiligheid geven.

De beveiligers van Prefense zorgen voor een gastvrije omgeving en handelen adequaat bij dreigende of onveilige situaties. Ze handhaven de openbare orde en bewaken de rust.

Horeca beveiliging

Horeca

In een sfeervolle en veilige omgeving moeten uw gasten zorgeloos kunnen genieten van een lunch, diner of avond uit. De representatieve en gespecialiseerde portiers van Prefense zijn het visitekaartje van het bedrijf. Ze geven bezoekers een warm en vriendelijk welkom en houden met efficiënte toegangscontroles ongewenste gasten buiten de deur. Dat heeft een positieve invloed op de sfeer in uw café of restaurant. Geen zorgen voor u en de gasten.

 Zoekt u een beveiliger voor uw winkel of kantoorruimte?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89

Retail

Winkeldiefstallen- en criminaliteit kosten de ondernemer jaarlijks bakken met geld. Veiligheidsvraagstukken als ordehandhaving en controle van personeel of bezoekers zijn dagelijkse kost. De retail gastheren van Prefense bewaken en vergroten de veiligheid in de winkel. Het zijn gastheren- en vrouwen die krachtig en snel reageren in onveilige situaties.

De beveiligers van Presense zijn bereid extra taken op zich te nemen en springen bij waar nodig. Ze doen er alles aan om de klant te ontzorgen en een aangename sfeer te creëren.

Retail beveiliging
Kantoor beveiliging

Kantoor

Prefense beveiligers zijn echte gastheren- en vrouwen, goed geschikt voor loge- en receptiediensten. Ze zijn gastvrij en geven bezoekers een vriendelijk welkom. De beveiligers bewaken het arbeidsproces en zijn bereid om de handen uit de mouwen te steken. Ze bedienen toegangshekken, doen aan alarmopvolging en openen en sluiten bedrijfspanden. De inzet van een hondenbrigade is ook mogelijk.

Veiligheidsoplossing

De beste oplossing is afhankelijk van de omstandigheden. Om tot een geschikte veiligheidsoplossing te komen, gaan we het gesprek aan en luisteren we goed naar jouw specifieke vraag. Samen maken we een profielschets van de beveiliger. Zo weten we zeker dat we de juiste persoon op de juiste plek neerzetten.

Beveiligers

 Zoekt u een beveiliger voor uw winkel of kantoorruimte?

We zijn 24/7 bereikbaar op 010 43 728 89